Frakt & Returer

Frakt & leverans

Fri frakt inom Sverige 

Vi bjuder på frakten på alla ordrar inom Sverige. Din beställning skickas med PostNord. Du aviseras med SMS till det mobilnummer du anger vid beställning.

 

Beställningar som görs på under helger och svenska helgdagar kommer att skickas nästföljande arbetsdag. Leveranstiden till ditt närmaste ombud är: 1–2 arbetsdagar. För hemleverans gäller: 3-4 arbetsdagar.

Ansvar

Varumärket GO-DRY är betalningsansvariga om varan skadas eller kommer bort på väg till dig. Du måste då kontakta vår kundtjänst (info@godry.se) så snart som möjligt, dock senast inom 60 dagar. Kommer varan bort eller blir skadad när du returnerar varan blir du betalningsskyldig.

Ej uthämtade paket

Om vi får tillbaka paket som inte lösts ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig för samtliga kostnader som uppstår i samband med en sådan retur + hanteringskostnad totalt 300 SEK. Pengarna dras från det inbetalda beloppet för ordern.

Returer & byten

Öppet köp

Öppet köp i 30 dagar förutsatt att varan inte använts och returneras i det skick du fick den. Observera att du är ansvarig för alla artiklar efter att du har mottagit dem från oss, vilket innebär att du också är ansvarig för tillståndet för varorna under returtransporten.

 

Returer

Returnera varan på valfritt PostNord-ombud till adress:

 

GO-DRY

Gudö gårdsväg 5b

136 75 Vendelsö

Du kan följa ditt paket genom kollinumret du får av ombudet när du lämnat in din försändelse. Avgiften för returen dras av från din återbetalning. Tänk på planeten innan du gör en retur. Om du är säker på att du vill returnera din order, packa den så litet som möjligt för att minska koldioxidavtrycket.

 

Vi gör en återbetalning till samma konto/kort som köpets gjordes med, så snart vi tagit emot din retur. Återbetalningen sker inom 14 kalenderdagar efter att vi har fått tillbaka plagget. 


Byten

Om du vill byta en vara är det enklaste och snabbaste sättet att lägga en ny beställning på hemsidan, på den vara som du vill byta till. Sedan returnerar du din första order till oss.