top of page
 • Kan jag tvätta min GO-DRY?
  Det går bra att tvätta din GO-DRY i 60 grader i en tvättpåse. GO-DRY är tillverkad med hållbara material som är snabbtorkande så vi rekommenderar att vända den ut och in och hänga den på tork, det räcker i de allra flesta fall för att få din GO-DRY torr och fräsch igen!
 • Kan jag ha min GO-DRY under vattnet?
  Du kan inte ha din GO-DRY under vattnet. GO-DRY är tillverkad med dragkedja vilket gör att vatten alltid kan slippra in vid ett högt tryck. GO-DRY har inte tejpade sömmar.
 • Är GO-DRY vattentät?
  Materialet vi använder har en vattenpelare på 10 000 mm vilket innebär att man kan räkna med att materialet klarar att utstå kraftig regn i flera timmar. Vi har gjort utförliga produkttester med blöta badkläder inuti väskan och lämnat de där i upp till 12h timmar, inget vatten kommer igenom. Väskan kan ej användas under vattnet.
 • Ingår axelband när jag köper min GO-DRY?
  Axelband ingår inte i dagsläget. Vi ser över möjligheten att kunna erbjuda det i framtiden, till samma hållbara kvalitet som väska.
 • Vad har ni för miljömärkningar?
  Vårt tyg är uppköpt på textilindustrins andrahandsmarknad. Det innebär att vi återbrukar textil som annars hade gått till spillo. Textilen i sin tur är ursprungligen tillverkad av återvunna pet-flaskor och godkänd med märkningen GRS - Global Recycle Standard.
 • Jag vill samarbeta med er, hur gör jag?
  Vad roligt att du vill samarbeta med oss! Ta kontakt via mail så hör vi oss så snart vi kan, info@godry.se
bottom of page